Home Blog

Stress af og bliv klar til fest

Når man skal holde fest, er det klart sjovest, hvis man har overskud og er godt tilpas. Derfor er det vigtigt at tage sig godt af sig selv til hverdag. Læs med her og få opskriften på, hvordan du bliver den sjoveste festabe! 

Hvad kræver det egentlig at holde en fest? Tjo, det kræver et sted, hvor man kan være, oppyntning, musik, lækker mad og drikke, invitationer og gæster. Kræver det andet? Ja, det gør det faktisk – i hvert fald hvis festen skal være en fornøjelse for dig. 

En god fest kræver nemlig, at du har overskud, og at humøret er højt. Hvis du gerne vil være nærværende til at opleve den fede begivenhed, der udspiller sig omkring dig, skal du have det godt. Derfor står vi klar med en række gode tips til at gøre dig klar til fest, fysisk og mentalt. 

Økonomien skal være i orden 

Der kan være mange ting, der ligger i baghovedet og stresser, og nogle ting kan også være meget præsente. Økonomi er en stressfaktor for mange dansker, men et hurtigt SMS lån kan sommetider være det, der letter den tunge stemning.  

Det er en stressende oplevelse, hvis man spilder en kop kaffe ned i den højtaler, man skulle have brugt til festen. Og så kan det være fedt at kunne tage et nemt og hurtigt lån, så man har en ny højtaler klar til weekendens brag. 

Husker du at tage dig af dig selv? 

Det er vigtigt at huske sig selv i hverdagen, og det er faktisk ikke nogen selvfølge. Mange af os kan blive helt væk i krav og præstationer, og vi halser afsted for at gøre det godt nok derhjemme, på arbejdet og i parforholdet. 

Det er bare sådan, at vi kun kan være de bedste versioner af os selv, hvis vi har det godt og er ustressede og glade. Det bliver du, hvis du sørger for at tage dig godt af dig selv i hverdagen. Husk at slappe af og tage en pause på nyheder24.dk, hvor du kan læse mere af gossip og underholdende artikler. 

Det er også i orden at tage en time out på arbejdet, og her vil du faktisk opleve, at du performer bedre, når du også tager pauser. Så kan du nemlig arbejde ustresset og i et godt humør, og dét humør kan fortsætte lige til weekenden og festlighederne. 

Kom ud i det blå og få én på opleveren 

Det er også vigtigt at tage sig lidt af sin fysik, så man kan give den gas på dansegulvet. I Friluftsmagasinet kan du få inspiration og idéer til fede udendørs-aktiviteter og oplevelser i naturen. Det vil være godt for krop og sind, og et lille eventyr får festhumøret helt op i skyerne. 

Endnu en bonus er, at du også har et godt samtaleemne klar til, når gæsterne kommer. For hvem vil ikke gerne høre om, da du var i nærkamp med en bjørn eller tog et nøgenbad i en sø? Det er gode historier, som kan nydes over en kold og læskende drink. 

Bliv en konge af internettet

En konge af internettet? Hvad betyder det mon? Det er et ret godt spørgsmål. Men hvis man spørger kongerne af internettet, har de et klart svar. De vil gerne lære andre om det mørke internet. De ved desuden, at alle kan blive en konge af internettet. Desuden kan man her lære lidt om lån og om dødsbohjælpen.

Kongerne af internettet vil som nævnt gerne oplyse andre. De har knækket koden til SEO. SEO er betegnelsen for optimering af søgemaskinen. Man bruger SEO for at få sit eget website højere rangeret end alle konkurrenterne. Internettet byder på mange ting, og måske lærer vi mennesker aldrig helt at forstå det. På https://kongen-af-internettet.dk/ kan man høre mere.

Internettets historie

Internettets oprindelse stammer tilbage fra 1969. Nogle forskere var i gang med et projekt, som skulle gøre det lettere at dele information med hinanden. Charlie Klein var manden bag den vellykkede først sendte mail. Han trykkede på en knap, hvor en computer modtog en mail fra den anden computer. Dog var det kun halvdelen af mailen, som blev sendt.

Det er altså ikke mere end små 50 år siden internettet blev født. Der er dog sket meget siden. Kongerne af internettet er med til at få internettet til at vokse endnu mere. Kongerne af internettet skriver sine SEO-tekster fyldt med overskrifter og links. Dette er med til at gøre maskinen endnu klogere.

Lån penge online

Der findes en del fordele ved at låne penge på internettet. Det tager for første ikke særlig lang tid. For det andet, kan det være rart, at man slipper for at redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Hvad enten det er en akut skade på bilen eller en helt anden given uforudset udgift. Hvis du akut har brug for penge, så kan du nu få billig lån med lav rente.

Man skal lige have i mente, at det er et lån. Hvis man ikke afleverer et lån tilbage, skal man vide, at det ikke er helt uden konsekvenser. Det kan ende med at blive rigtig dyrt. Hvis man ikke har økonomien til at betale det tilbage, kan man blive presset ud i at tage endnu flere lån. De nye lån bruges til at betale de gamle af på. Derved kan denne onde cirkel af gæld fortsætte i lang tid.

Dødsbohjælp til din dør

Hvis man hverken har brug for at tage lån eller lære om internettet, kan det være, at man har brug for dødsbohjælp. Dødsbohjælpen sørger for at rydde hele dødsbo og skiller sig af med alle genstande på miljørigtig vis. Prisen varierer alt efter omfang af rydning samt antal kvadratmeter. Læs mere på https://dodsbo-hjelpen.dk/vurdering-af-doedsbo/.

Fastelavn eller kostumebal

Skal du klædes ud til fest, så er det enten fordi fastelavn er for døren eller at du skal til temafest eller kostumebal. Men hvad enten det er det ene eller andet, så skal der jo findes et udklædningskostume. Det er ikke altid let. Hverken at finde ud af hvad man skal klædes ud som såvel som bagefter at finde det. Mangler du også inspiration.

Udklædning er sjovt for du får muligheden for at leve dig helt ind i en anden person. Du kan være superhelt, discokonge, verdensmester, filmstjerne eller noget helt syvende. Mulighederne hober sig op. Vil du være konge eller prinsesse for en dag eller drømmer du om at have en anden hudfarve. Det er i princippet kun fantasien og din egen lyst til at udfolde og udklæde dig, som sætter grænserne.

Leg med farverne – uanset om det er tøj, hud- eller hårfarve.

Masser af farver

Er du til det samme køn og regnbuer, så er PRIDE en af de begivenheder, der bare skal have farve på. Det er den brede palette der skal males med. Rød, gul, grøn og blå skal bare henover både hår, hud og kostume. De farverige kostumer er dog ikke altid nemt at finde. Så det er om at lede godt rundt i butikker og på nettet. Mange skriver find festlige kostumer her, men det er de færreste der virkelig har et bredt udvalg. Til PRIDE skal det bare virkelig være lidt – meget – outreret. Især hvis du ikke bare vil føle dig som tilskuer.

Udklædning til firmafest

I den anden ende er der det lidt mere tilpassede og formelle. De færreste vil nemlig ikke skille sig helt ud til firmafesten. Her er man tit i sin comfortzone – også selvom der med kostumebal er lagt op til at være lidt mere fri af sine egne “lænker”. Her er fokus mere på at komme i et fantasifyldt, men også et kostume, der lever op til retningslinjerne for temaet. Et maskebal kræver ikke så meget udklædning, men et superhelte tema kan være anstrengende fordi det hele skal sidde lidt stramt. Det er værd at tænke over disse ting, når du planlægger dit tema. En 80er-fest er sjov idé, men også lidt fortærsket tema efterhånden. Så hvad er nyt?

Kropsnært og sjovt

Alternative udklædningsfester

Det kan være fristende og skrive kom som du virkelig er. For mange bruger forklædningen i hverdagen. Her er ens sande jeg først i spil, når vi står under bruseren og drømmer om den vi vil være, eller sent om aftenen lige inden vi sover. Her er det nemt at drømme sig hen. Det er der ikke altid kostumer for. Det kan også være at kostumerne ville være upassende til en firmafest eller hvilken som helst fest – udover den lokale swingerklub. Men de kan findes frem – både med og uden tøj og kostumer.

De nye udklædningsmuligheder

Med et kæmpe innovativt løft i udklædningsindustrien er der åbnet op for helt nye veje. For mange fabrikker der laver kostumer er omstillingsparate og tit klar til at levere. Her kan du se på de mange nylon heldragter, hvor du kan bestille billige dragter til hele afdelingen eller institutionen. Du kan se på billedet ovenfor, at der er ret mange sjove muligheder. På nettet finder du alle superhelte og heltinder til dit indre legebarn. Mange synes også at gangster outfits eller sort/hvid fest er sjove. Her går det igen på udklædning og stil. Det er sjovt med et styrende tema, hvor du skal finde dig selv.

Hvor finder du kostumer og inspiration

Her på siden er der masser af inspiration til både temafest og underholdning. Det er klart at det sjoveste er selv at finde på. Uanset om du planlægger eller skal med som gæst. Alle skal jo have et kostume der passer til sig selv og festen. Der er for enhver pengepung og husk på at det tit er et kostume du kun bruger en gang. Det kan være godt at huske, når du skal vælge. Det er tit et godt råd, at hvis du vil give den hele armen – så lej kostumet. Hvis det er lowkey eller et populært kostume, så kan du tænke i at købe det og sælge videre eller beholde til en anden god gang.

Inspiration til fest underholdning

Søger du ny inspiration fordi du har arrangeret alle former for fester og er ved at køre død i temafester fra 1980erne. Eller er det første gang og lige meget hvad så kan du ikke finde på noget og du vil gerne imponere gruppen der er med til at planlægge. Her er masser af nye sjove ting I kan lave til jeres fest.

Skal der gang i festen, så kan det gøres nemt, enkelt og billigt. For med en lille indsats kan man faktisk få ret billigt udstyr, der kan få gang i enhver fest. I skal selv hente det, finde et godt udendørs sted som søndermarken, arealerne ved Damhussøen eller Vigerslevparken. Der er også hele arealet langs Vestvolden, der strækker sig fra syd i Hvidovre til nord i Brønshøj. Så er det bare selv at afhente eventudstyret. Så er I praktisk talt kørende for under 1500 kroner.

Strømbånd og promillebriller

Hos steder som billigevent.dk kan du leje 10 strømbånd og 10 promillebriller sammen for 1000 kr. Så skal du bare have lavet hold og aktiviteter. Du når langt med bare en fodbold og et par kegler. For så kan i spille stød fodbold og promille fodbold og lave stafetter. Du kan også kaste et par sumodragter ind og så er der mulighed for en hylende morsom stafet, der ikke bliver glemt foreløbig.

Slushice skal der til

Aftenhygge og devaluering af festen

Med let mad udefra og leje af popcorn og slushice er der basis for den bedste brandert og sjoveste aften. Popcorn giver en dejlig duft og så kan man spille sugerørsfodbold med dem. Sugerørene fra slushice kan nemlig sagtens bruges til begge ting. Det kræver bare et bord og to små mål (det kan klares med to tykke bøger der ligger ned). Så er det bare at puste løs.

Skal i have en hal er grøndalcentret og hafniahallen gode – og billige steder. Her kan I selv medbringe udstyr og i Hafniahallen er der billige priser på alt fra bumperballs til promillehockey.

Skal den have en ekstra tand kan I tænke i, at leje en

  • Musiker
  • Stand up komiker
  • Tryllekunstner
  • Stripper

Så er det bare om at sige god fornøjelse med festen.

Polterabend fest med forkælelse

Det er altid billedet af glade mennesker, der lidt højrøstet gør opmærksom på at der er et bryllup på vej. En halvfuld gom deler kys ud eller en brud cykler rundt og synger i vilden sky. Men et polterabend for hende eller et polterabend ham kan meget mere og andet. I kan gøre det med stil og forkælelse i stedet – eller bare have et anderledes indslag.

En polterabend kan være vild og intens fyldt med skæve, skøre og fjollede indslag. Det kan være en stille dag med hyggelige og enkle indslag med fokus på stil og gourmet. Derer oplevelser og så er der den polterabend, hvor den kommende gom og brud bare bliver forkælet.

En polterabend med afslapning og fortryllende stemning

Midt i byen ligger Hud og sjæl. Her kan I lade den kommende brud blive forkælet med en (re)treat med en grundpakke, der kan indeholde mind and soul behandling, som er en holistisk og helhedsorienteret ansigtsbehandling med de velkendte pH formula produkter.

En helt særlig polterabend treat med magiske Mette

Ren afslapning

Her bliver der budt på vejrtrækningsøvelser – som vil være gode at have inden brylluppet – og ikke mindst en forløsende afspænding i den øvre krop – skulder, nakke, hoved og ansigt. Du er i særdeles kyndige hænder og det eneste bruden skal er at slappe af og nyde turen. Det hele ligger midt i byen, hvor “resten af holdet” kan tanke op ved kanalerne med udsigt til magtens centrum og Thorvaldsens Museum.

Det er oplagt med en havnerundfart eller en tur i Tårnet bagefter. Det er gratis at komme op i Tårnet.

Kombiner det det behagelige med det sjælelige

En tur på Hud og Sjæl byder på mere end forkælelse og afslapning. Udover det ydre er det også en indre rejse. For du finder hurtigt ud af, at der er en særlig atmosfære og stemning. Med en pakke løsning kombinerer I nemlig forkælelse for krop og indsigt i sjæl. For til alle behandlinger kan I tilkøbe en læsning af Englekort. Det er særdeles populært og giver en fin indsigt i fortid, nutid og fremtid i et personligt perspektiv.

Så er I klar til en helt anderledes og spændende rejse på jeres polterabend. Så læs mere om englekort her.

Afslutningsfest med holdet

Hvis du leder efter virkelig sjove og billige muligheder for at holde en fest med holdet, så kan du bare læse videre. For med et par strømbånd kan du peppe festen gevaldig op. Har du så også promillebriller og et par stole, så har du nem sjov med en masse muligheder.

Når sæsonen skal afsluttes og vi nærmer os maj/juni, så skal afslutningsfesten eller bødekassefest planlægges. I har sikkert adgang til hallen og har kig på en lørdag, hvor der kan festes igennem til den lyse morgen.

Hold festen indendørs og fest videre i natten udendørs

Er hallen ikke ledig, så byder Hafniahallen på ekstra sjov med for eksempel bumperfodbold på programmet. Her kan du også få alt hvad hjertet begærer af udendørs aktiviteter – bare indendørs. Med ikke indre end to minibaner. en håndboldhal, to strandbaner til beachvolley og beachhåndbold – og en kæmpe kunstgræs bane under tag, så kan du holde kæmpearrangementer. Det der gør det ekstra charmerende og festligt er at man kan se hinandens aktiviteter nemt og alt er tæt på.

Hvor er de billige priser

Der er nok at vælge imellem, når det kommer til gode tilbud. Det er dog svært at konkurrere med billigevent.dk priser. Her skal I være hurtige og i god tid. For det er under halv pris af alle andre – og med den centrale beliggenhed i Valby er der i højsæsonen helt booket. Så ring allerede nu på 53 380 390 for at få den del af festen i hus.

De sjoveste løsninger

Superevent tilbyder de bedste og sjoveste pakker. Deres beliggenhed i Rødovre er ret central og hvis du vil helt ind til byen har de deres breakoutroom der. Så kommer I ikke tættere på sjov, spænding og masser af action. Det er en god blanding af teambuilding og fest. Du giver mere – men servicen er også HELT i top. Du bliver taget hånd om fra start til slut.